Velkommen til våre nettsider!

Hvordan vedlikeholde rewinder daglig

Rewinder er en slags utstyr som brukes til papir, film, limtape etc. Formålet er å spole opp taperullene (kalt jumboruller) som produseres av belegningsmaskinen etter tur, og tapen spoles tilbake for å lage ferdig taperull før den forlater fabrikken.For tiden har det blitt en utviklingstrend i papirmaskinindustrien å bruke AC-stasjon i stedet for DC-stasjon for omspolere.

Opprullingsmaskinen må betjenes av fast personell, som kan mestre oppstart, posefremstillingsprosedyrer, enkel instrumentfeilsøking, endring av parametere, etc.;det mekaniske instrumentets feilsøkingspersonell må bestå produsentens strenghet og være dyktig i ytelsen til instrumentet.Arbeidsprosedyre, driftsmodus, arbeidstilstand, vanlig feilsøking og håndtering;bruk av datainstrumenter er strengt forbudt uten personell.Det daglige vedlikeholdet av opprulleren må sørge for at innsiden og utsiden av datainstrumentboksen er ren og tørr;sjekk regelmessig at terminalene ikke er løse eller faller av.Sørg for at kretsen og gassbanen er uhindret.

1. Opprulleren sjekker regelmessig skruene til alle deler av pakkemaskinen for å unngå å løsne;
2. Opprulleren legger vekt på den vanntette, fuktsikre, anti-korrosjon og rottebestandige til de elektriske delene av opprulleren.Innsiden av den elektriske kontrollboksen og terminalene bør holdes rene for å forhindre elektrisk feil;
3. Når opprulleren er stoppet, bør de to varmeforseglingsvalsene være i åpen posisjon for å forhindre at emballasjematerialene blir skoldet;
4. De inngripende delene til hvert gir, oljepåfyllingshullet i lagersetet og hver bevegelige del er fylt med olje for smøring.Når du tilsetter smøreolje, vær forsiktig så du ikke drypper olje på girremmen for å forhindre glidning og vending eller aldringsskader.
5. Transmisjonen og bevegelige deler må kontrolleres og strammes innen en uke etter bruk for en ny oppruller.Vedlikehold;deretter skal det utføres regelmessig inspeksjon og vedlikehold hver måned.

Ovenstående er en introduksjon til daglig vedlikehold og vedlikehold av omvikleren.

Kunshan Haojin Yuan Electrical Technology Co., Ltd. er en bedrift som spesialiserer seg på forskning og utvikling, produksjon, salg og service av tapemaskineri og -utstyr.

Siden etableringen av selskapet har det vært forpliktet til forskning og utvikling og produksjon av båndopprullingsmaskiner, skjære- og omspolingsmaskiner, skjæremaskiner og industrielt hjelpeutstyr som knivslipemaskin.Velkommen til å spørre og ringe.


Innleggstid: Jun-06-2022